Changeyourbusiness.nl

Top Menu

  • Over
  • Adverteren
  • Contact

Main Menu

  • Home
  • Nieuws
  • Change
  • Over
  • Adverteren
  • Contact

logo

  • Home
  • Nieuws
  • Change
ArtikelNummer 3 - 2016
Home›Artikel›Wie wordt er niet verlegen van Juliette?

Wie wordt er niet verlegen van Juliette?

Door c0d3br3ak
7 oktober 2016
955
0
Deel:

Uitgaan in een hotel? Met vrienden een borrel drinken in de hotelbar of een hapje eten in een hotel in je eigen stad? Het moet niet veel gekker worden! Eten doe je in een restaurant, drinken in een café en je slaapt in een hotel. Zo doen we dat hier in de provincie. In de grote steden in de wereld zijn hotels al veel langer de populairste uitgaansgelegenheden. De hoogste tijd dus om ook Nijmegen wat extra grootstedelijke allure te geven. De hoogste tijd om kennis te maken met Juliette!

Juliette is het zusje van MANNA, 30 meter verderop aan de Oranjesingel 14-20. Juliette, gevestigd op de hele begane grond van Hotel Blue, is een veelzijdige, stijlvolle en levendige horecagelegenheid, geopend voor iedereen van ‘s ochtends 09:00 tot na middernacht. Restaurant Juliette’s Cosina en Juliette’s Blue Bar & lounge lopen logisch in elkaar over. Ruimtes met veel rust en privacy gecombineerd met heerlijke en vrijwel onbegrensde mogelijkheden voor borrel, diner, vergadering, high tea en lunch. Voor de regio volkomen uniek.

De Volkskrant was al erg enthousiast en omschreef Juliette als ‘urban design’. Dat klinkt best goed.

KOUDWATERVREES?
Sander Hendrix en Aïda Papilaja-Hendrix van MANNA én nu dus ook van Blue & Juliette weten dat de drempel voor een nieuw horecaconcept hoog kan zijn. “Dit hebben we bij MANNA ook zo ervaren, maar daar hebben onze gasten hun koudwatervrees snel overwonnen. Dat is nu, ook zeven jaar na de opening, nog steeds een van de hotspots van Nijmegen. Met Blue & Juliette gaan we weer een stapje verder en ook nu merken we dat Nijmegenaren nog wat terughoudend zijn. Afspreken in een hotel voor lunch of een borrel? Het voelt nog niet zo vanzelfsprekend. Terwijl in de Randstad momenteel vooral de hotels favoriet zijn bij het uitgaanspubliek. Loop overdag en ’s avonds maar eens binnen bij Conservatorium Hotel, W Amsterdam, The Hoxton, CitizenM of Mr. Porter.”

ER IS MAAR ÉÉN ADVIES
Dus we kunnen maar één advies geven. Als je nu al wilt weten wat morgen de hotspot van Nijmegen is, kom dan snel kennismaken met Juliette. Inderdaad, het zit in het- zelfde pand als Hotel Blue. Maar wees niet bang. Je bent er de hele dag welkom voor kof e met iets lekkers, een hapje en een drankje. Ook als je een plek zoekt om met een zakelijke relatie af te spreken of om even je mail bij te werken, stap gewoon binnen! Er zijn genoeg momenten voor.

Juliette in momenten
Lunchen in de keuken met de koks
Hoe bijzonder is het om lekker aan het kookeiland aan te schuiven voor een paar heerlijke gerechten? Veel smaken, niet te grote porties en supersnel geserveerd. Met een goed half uur kan je weer aan het werk gaan. Maar een slimme manager organiseert beter dan dat en neemt de tijd om langer te genieten van al dit lekkers. Gewoon in de keuken bij Juliette.

Cream tea of High tea in de lounge
Ongegeneerd crashen in een van die superlekkere banken of love seats in Juliette’s lounge. Of gewoon uitgebreid voor de open haard. Ko e, thee met iets lekkers van de huispatissier of een welverdiende hartige snack. En waarom trakteer je jezelf niet op een glaasje bubbles? De middag kan niet meer stuk.

Borrelen en snacken in de Blue bar
Wat is er nou jner dan lekker borrelen met relaties of vrienden en dat er dan steeds lekkere hapjes en snacks voorbij komen? Al snaaiend en smullend besef je later pas dat je eigenlijk al genoeg gegeten hebt. Wie wil dan nog dineren? Lekker onbezorgd genieten en gewoon de tijd volledig vergeten.

Shared dining in Juliette’s Cosina
Echt tot elkaar komen doe je door samen te genieten van een tafel vol met geweldige lekkernijen. Geef jezelf en je gasten dat Mediterrane gevoel van vrijheid en rijkdom. De keuken blijft gerechtjes bereiden totdat alle smaakpupillen vermoeid en uitgeput zijn. Shared dining is samen ontdekken en genieten bij Juliette’s Cosina.

Casual dining in Juliette’s lounge
Wat ga je doen? Uit eten of een borrel? Twijfel niet langer en plof neer in Juliette’s lounge. Vergeet de tijd, heb alleen aandacht voor elkaar en laat het lekkers maar komen. Bestel wat onweerstaanbare gerechtjes van de kaart met een fantastische wijn of avontuurlijke cocktail. No worry, no hurry: wij zijn elke dag tot 01:00 uur open.

Vorige artikel

Blokland & Duin Advies en Accountancy wil ...

Volgende artikel

Nummer 3 – Oktober 2016

0
Delen
  • 0
  • +
  • 0
  • 0
  • 0

Gerelateerde artikelen Meer van deze auteur

  • ArtikelCoverstoryNummer 3 - 2016

    Coverstory: ‘Dezelfde visie, complementaire netwerken, dat levert meerwaarde’

    7 oktober 2016
    Door c0d3br3ak
  • ArtikelColumnnummer 3 - 2020

    Column Wouter van der Loon: ‘Heel het volk’

    11 november 2020
    Door Hans Eberson
  • ArtikelNummer 4 - 2016

    25 jaar Hofbal

    3 december 2016
    Door c0d3br3ak
  • Artikelnummer 3 - 2021

    De Corona Covers: ‘Level2 Makelaars’

    12 oktober 2021
    Door Hans Eberson
  • ArtikelCoverstoryNummer 2 - 2017

    Coverstory: SMB Willems introduceert nieuw schoonmaakconcept bij Dar

    4 april 2017
    Door c0d3br3ak
  • ArtikelCoverstorynummer 2 - 2022

    Kjeld van Dijk: ‘Cofinanciering is de nieuwe werkelijkheid’

    5 juli 2022
    Door Hans Eberson

Plaats een reactie Reactie annuleren

0

Wellicht vindt u dit ook interressant

  • MagazineNummer 4 - 2020

    Nummer 4 – December 2020

  • Geen categorienummer 3 - 2019

    Borrel ging goed, Ajax net iets minder

  • ArtikelNummer 3 - 2016

    Ditroph Seghers over duurzame participatie

Change Your Business
  • Over
  • Adverteren
  • Contact
© 2022 Changeyourbusiness.nl | Met passie gerealiseerd door Codebreakers, Reclamebureau Nijmegen