Changeyourbusiness.nl

Top Menu

  • Over
  • Adverteren
  • Contact

Main Menu

  • Home
  • Nieuws
  • Change
  • Over
  • Adverteren
  • Contact

logo

  • Home
  • Nieuws
  • Change
Artikelnummer 3 - 2021
Home›Artikel›‘Het is alweer bijna kerst’

‘Het is alweer bijna kerst’

By Hans Eberson
12 oktober 2021
1131
0
Share:

Kerst vier je samen bij MANNA & Blue

Terwijl de meeste bomen nog volop in blad staan en oktober eigenlijk pas net is begonnen denkt men bij MANNA al volop aan Kerst. Dat moet ook wel, want de hotels en restaurants van MANNA en Blue staan bekend om hun fabuleuze invulling van ‘the most wonderful time of the year’. En dat vraagt om een gedegen voorbereiding.

De echte start van de Kerstperiode vindt dit jaar op 5 november plaats met de tree lightning ceremony. Sander Hendrix: “Dan gaan officieel de lampjes van onze gevelverlichting aan. Dit gebeurt dit jaar voor de achtste keer en elk jaar proberen we het nog mooier te doen dan het jaar ervoor. Alle versieringen hebben we nieuw aangeschaft en onze stylist van het eerste uur Bjorn van den Berg zorgt samen met Heijting Holland (de grootste kerstdecorateur van Nederland) voor de mooiste kerstcreaties van Nijmegen. We parkeren dit jaar ook een arreslee op het terras van MANNA als decor voor mooie fotomomenten. Misschien een goed idee voor een digitale ansichtkaart? Niet alleen onze panden vormen een baken van licht en geborgenheid, MANNA en Blue worden ook binnen omgetoverd tot ware Kerstpaleizen.”

Goed doel

Kerst wordt bij MANNA & Blue dus al jaren met hoofdletters geschreven. “Omdat het de gezelligste en leukste periode van het jaar is. De Kerstperiode is ook het juiste moment om te denken aan organisaties die wel wat hulp kunnen gebruiken. Daarom is het een goede traditie dat de feestdagen bij ons in het teken staan van een goed doel. Twee jaar geleden was dat het Ronald McDonald Kinderfonds.

The places to be

Tot en met het einde van het jaar zijn MANNA & Blue ‘the places to be’ voor ontbijt, brunch & lunch, high tea, borrel en diner met familie, vrienden, collega’s en zakelijke relaties. Want Kerst is het feest van samen genieten. “Daarom hebben onze chefs een uitgebreid programma samengesteld, waarin iedereen iets van zijn gading kan vinden. De aanloop naar Kerst is voor ondernemers het moment om medewerkers voor de extra inspanningen rond corona te bedanken. Dat verdient een beloning en het is meteen een uitgelezen kans om in een prachtige ambiance het afgelopen jaar door te nemen of te preluderen op het nieuwe. Kerst is bij uitstek de tijd om medewerkers en relaties te trakteren met een zakelijk ontbijt, business brunch of borrel. Of geniet samen van een fantastische lunch bij MANNA, dat is weer eens wat anders dan een broodje tussendoor. MANNA staat onder andere bekend om zijn uitstekende visbar. Dagelijks wordt verse vis aangevoerd, kreeft, krab, oesters en andere schaal- en schelpdieren.”

Brasserie MANNA

Dit jaar werd in Hotel Blue Brasserie MANNA geopend. De Brasserie sluit perfect aan bij de fine dining van MANNA. Twee restaurants, één gedachte, verbonden door de opvatting over gastvrijheid en kwaliteit. Brasserie MANNA presenteert zich in de traditionele Franse brasserietraditie, mooie gerechten en een goed glas wijn. Bijvoorbeeld steak tartaar, gravad lachs, bouillabaise, quiche, een geroosterd Bresse-kippetje, snoekbaars of gegrilde zalmsteak, lamsrack of een rib-eye, het staat allemaal op de kaart. Zo bieden we ook in de kerstperiode met Brasserie MANNA naast Restaurant MANNA een volledige lunch- en dinerformule aan, met voor ieder wat wils.”

1e en 2e Kerstdag

Vorig jaar waren in verband met corona alle restaurants gesloten. “We hebben er toen toch een waardige oplossing voor gevonden. Vorig jaar hebben we tijdens Kerst 1.600 viergangen diners bezorgd. Een ongelooflijke klus, maar ook een gedenkwaardige proces. Elke medewerker werd ingeschakeld en samen kregen we het voor elkaar. Een geweldige ervaring. Die mogelijkheid blijft ook dit jaar bestaan, maar de nadruk zal toch verschuiven naar ons programma voor eerste en tweede Kerstdag, zoals altijd legendarisch, sfeervol, gedenkwaardig en onvoorstelbaar goed verzorgd.

Vanaf het middaguur begint het al met de befaamde kerstbrunch bij MANNA. Bij Brasserie MANNA start vanaf 18.00 uur het viergangen diner in de Brasserie stijl. ’s Avonds serveert restaurant MANNA het 5-gangen kerstdiner. Reserveren is absoluut noodzakelijk. Geen zin meer om een taxi naar huis te nemen? Wij hebben prachtige kerstarrangementen speciaal voor de laatste weken van het jaar. Kijk voor meer informatie op kerst-nijmegen.nl en voor arrangementen op manna-nijmegen.nl of blue-nijmegen.nl.

Previous Article

Column Roel Kop: ‘Verplichte vaccinatie?’

Next Article

‘Hoe kom ik aan nieuwe medewerkers?’

0
Shares
  • 0
  • +
  • 0
  • 0
  • 0

Related articles More from author

  • Artikelnummer 3 - 2022

    ‘Employer branding gaat over de cultuur van een bedrijf’

    16 november 2022
    By Hans Eberson
  • ArtikelNummer 4 - 2018

    Bart Creemers (Works Smart Staffing Solutions): ‘Laat een second opinion uitvoeren, dat geeft rust’

    10 oktober 2018
    By Hans Eberson
  • ArtikelCoverstoryNummer 1 - 2017

    Coverstory: DNA: ‘Verbinden zit in ons bloed’

    11 februari 2017
    By c0d3br3ak
  • ArtikelColumnNummer 1 - 2017

    Column Az Groen

    11 februari 2017
    By c0d3br3ak
  • ArtikelColumnnummer 2 - 2022

    Column Roald Bergamin: ‘Hoe trekt u de juiste mensen aan? Een voorbeeld.

    5 juli 2022
    By Hans Eberson
  • ArtikelColumnNummer 2 - 2020

    Column Roel Kop: ‘Ha lezers!’

    12 juli 2020
    By Hans Eberson

Leave a reply Reactie annuleren

0

Wellicht vindt u dit ook interressant

  • ArtikelNummer 5 - 2019

    ‘Over employee journey, burn out en lanterfanten’

  • ArtikelNummer 2 - 2020

    ‘Het toverwoord is positiviteit’

  • ArtikelNummer 2 - 2017

    Harry Roelofs (Ahoud Schilders bv) over de weg naar succes

Change Your Business
  • Over
  • Adverteren
  • Contact
© 2025 Changeyourbusiness.nl | Met passie gerealiseerd door Codebreakers, Reclamebureau Nijmegen