Manna: ‘2024 wordt een prachtig jaar!’
Restaurant MANNA, Brasserie MANNA en Blue Bar zijn er klaar voor:
“Natuurlijk kun je een opsomming geven van alle zaken die ons leven er niet plezieriger op maken. Een kwakkelende economie die gepaard gaat met terughoudendheid onder consumenten, de stijgende inkoopkosten en horecamarges die mede daardoor onder druk staan, het soms nijpende tekort aan medewerkers, de wetgever die steeds weer verrassingen uit de hoge hoed tovert, maar wij bekijken het leven liefst van de zonnige kant. Tel je zegeningen en dat doen we bij Restaurant MANNA en Brasserie MANNA.”
Ondernemen is veranderen, je aanpassen aan wisselende omstandigheden en er altijd maar weer het beste van maken. “Juliette lounge & bar met – op de Berlijnse muur na – de meeste gefotografeerde achterwand in Europa – hebben we tijdens corona veranderd in Blue Bar. Met professionele bartenders met een bezieling voor cocktails. Niet het standaardwerk, maar met hun eigen signature cocktails, zoals bijvoorbeeld de Blue Midnight Brew, maar ze hebben ook hun eigen koffielikeur ontwikkeld. Siropen en fruitdrogingen komen ook uit hun eigen koker, maar ze schenken net zo lief onze eigen Blue Gin. Blue Bar en Brasserie MANNA vullen elkaar op een natuurlijk manier aan. Genieten van heerlijke gerechten volgens ons motto ‘expect the expected’. Fijne bekende gerechten, maar dan zo goed dat je er nog steeds voor om rijdt en daarna nog een afzakketje aan de bar. Bovendien hebben we onze drie private rooms voorzien van een nieuwe look & feel, voor kleine en grotere gezelschappen. Private & cosy.”
High, higher, highest
“En dan heb je nog onze high tea, high wine en high cocktails. Een klassieke high tea, maar met een eigen twist. High wine, vier bijzondere wijnen vergezeld van vier exquise gerechtjes. Dat is helemaal plug & play, zitten en genieten. Hetzelfde geldt voor onze high cocktails, ook hier combineren we fantastische cocktails met luxe gerechtjes. Vanaf 1 mei is onze Summer Blue Bar weer open. Dat wordt de nieuwe hit in Nijmegen, heerlijk buiten genieten aan de bar.”
Fish is the dish
Ook over Restaurant MANNA is nieuws te melden. “Bijvoorbeeld over onze vroegevogelkorting. Dineren van 17.00 tot 19.00 uur en dan schrappen wij 20% van de rekening. Dan is er onze ‘Fish is the dish’ nog. Aan de seafoodbar anderhalf uur genieten van heerlijke gerechtjes. Onze koks serveren hun selectie van vis en schaal- en schelpdieren. Vers, gezond & duurzaam, maar vooral heel erg lekker. Wij zijn dus klaar voor het nieuwe jaar, 2024 wordt prachtig, dat weten we zeker!”