Changeyourbusiness.nl

Top Menu

  • Over
  • Adverteren
  • Contact

Main Menu

  • Home
  • Nieuws
  • Change
  • Over
  • Adverteren
  • Contact

logo

  • Home
  • Nieuws
  • Change
ArtikelNummer 5 - 2018
Home›Artikel›MANNA en Hotel Blue vieren Kerst: ‘The most wonderful time of the year’

MANNA en Hotel Blue vieren Kerst: ‘The most wonderful time of the year’

By Hans Eberson
30 november 2018
1978
0
Share:

Kerst wordt bij MANNA, Blue & Juliette met hoofdletters geschreven. “The most wonderful time of the year. Omdat het de gezelligste en lekkerste periode van het jaar is. Tot en met het einde van het jaar zijn MANNA, Blue & Juliette ‘the places to be’ voor ontbijt, brunch & lunch, high tea, borrel en diner met familie, vrienden, collega’s en zakelijke relaties.

De avonden worden langer, het is koud en guur en we kruipen langzaam maar zeker naar de kortste dag van het jaar. Maar dan wordt het Kerst, het feest van licht en vreugde, van samen genieten. Dat is al goed zichtbaar aan de monumentale panden van MANNA, Hotel Blue & Juliette. Een baken van licht, sfeer en geborgenheid. Een feeërieke uitnodiging om de kilte achter je te laten. De gevels laten er geen misverstand over bestaan: de heerlijkste feestdagen komen er aan. Natuurlijk denken we ook aan anderen en daarom is het een goede traditie dat de feestdagen bij MANNA, Blue & Juliette in het teken staan van een goed doel. Dit jaar het Ronald McDonald Kinderfonds. Dat begon op 2 november met het aansteken van de prachtige feestverlichting bij MANNA en Blue voor genodigden en de leden van de Ronald McDonald businessclub. Het hele team van MANNA, Blue & Juliette zet zich samen met onze gasten bijna twee maanden in voor aandacht en het werven van fondsen voor het Ronald McDonald Huis Nijmegen.

ZAKELIJK & FEESTELIJK

Kerst vier je niet alleen, dat doe je samen. Met familie, vrienden of je collega’s. Daarom hebben de chefs een uitgebreid programma samengesteld, waarin iedereen iets van zijn gading kan vinden. De aanloop naar kerst is voor ondernemers de eindsprint naar de finish, nog één keer de schouders eronder voor een laatste sprint naar 2019. Die extra inspanning verdient een beloning en het is meteen een uitgelezen kans om in een prachtige ambiance het afgelopen jaar door te nemen of te preluderen op het nieuwe. Kerst is bij uitstek de tijd om medewerkers en relaties te trakteren met een zakelijk ontbijt, business brunch of borrel, een heerlijke high tea of een shared of walking diner. Of geniet samen van een fantastische lunch bij MANNA, dat is weer eens wat anders dan een broodje tussendoor. MANNA staat bekend om zijn uitstekende visbar. Dagelijks wordt verse vis aangevoerd, kreeft, krab oesters en andere schaal- en schelpdieren. You name it, we have it.

LUNCH OF HIGH TEA

Juliette is de plek voor een High Tea, treed binnen in een wereld van verleiding in taartjes, cakejes, muffins, brownies, canapés, quiches, crèmes en macarons met uiteraard de beste theeën uit de Dammann Frères collectie. MANNA heeft in de jaren van haar bestaan een geweldige naam als restaurant opgebouwd. Geniet van wat de kaart je biedt, kies voor de Chef’s Choice of voor shared dining. Juliette heeft een unieke sfeer, daar kies je voor shared dining of een walking diner. Helemaal speciaal is de bar dining, je gerecht komt voor je ogen tot stand, mooier zal het niet worden.

1E EN 2E KERSTDAG

En dan is het kerst. Eerste en tweede Kerstdag bij MANNA & Juliette zijn legendarisch, sfeervol, gedenkwaardig en onvoorstelbaar goed verzorgd. Vanaf het middaguur begint het al met de befaamde kerstbrunch bij MANNA. Bij Juliette start dan het weergaloze lunchbuffet. ’s Avonds serveert MANNA het 5-gangen kerstdiner. Juliette maakt de tongen los met het veelzijdige dinerbuffet. Reserveren is absoluut noodzakelijk. Geen zin meer om een taxi naar huis te nemen? MANNA en Blue hebben prachtige kerstarrangementen speciaal voor de laatste weken van het jaar. Kijk voor meer informatie op kerst-nijmegen.nl en voor arrangementen op manna-nijmegen.nl of blue-nijmegen.nl.

Previous Article

Joost en Mireille (Kees van Gent Banden ...

Next Article

Werkt de methode Ricardo Semler nog? ‘Vertrouw ...

0
Shares
  • 0
  • +
  • 0
  • 0
  • 0

Related articles More from author

  • Artikelnummer 1 - 2021

    Gert-Jan Vink: ‘Van veeboer naar productontwikkelaar’

    20 april 2021
    By Hans Eberson
  • ArtikelBorrelnummer 3 - 2020

    Het gemis

    11 november 2020
    By Hans Eberson
  • ArtikelBorrelNummer 1 - 2017

    Boeiende borrel in Juliette’s Bar

    11 februari 2017
    By c0d3br3ak
  • ArtikelColumnNummer 2 - 2017

    Column Az Groen

    4 april 2017
    By c0d3br3ak
  • Artikelnummer 3 - 2020

    Paul Schmidt en Otto van Wiggen: ‘Mensen doen niet wat hun leiders zeggen, maar wat ze doen’

    11 november 2020
    By Hans Eberson
  • ArtikelCoverstoryNummer 4 - 2020

    Tom Scheenen: ‘Samen zijn we sterker’

    29 december 2020
    By Hans Eberson

Leave a reply Reactie annuleren

0

Wellicht vindt u dit ook interressant

  • ArtikelNummer 5 - 2018

    Man en vrouw zijn niet hetzelfde, maar wel gelijkwaardig, toch? Over plakkende vloeren en glazen plafonds

  • Nieuws

    Change Your Business en Covid-19

  • ColumnNummer 1 - 2019

    Column Wouter van der Loon: “Er is een einde gekomen aan…”

Change Your Business
  • Over
  • Adverteren
  • Contact
© 2025 Changeyourbusiness.nl | Met passie gerealiseerd door Codebreakers, Reclamebureau Nijmegen